DET VAR LENGE SIDEN SIST.

Det var lenge siden sist jeg har skrivi noe her. Det fordi jeg aldri hadde noe og skrive om, og det ble bare små kjedelige innlegg.

Har nå heller begynt og skrive på twitter om hva som skjer i hverdagen, og slike ting. Så lenge det ikke er noen lengre tekster er det og finne på

twitter: VeronikaHHylle

De gangene jeg har noe på hjertet som ikke får plass på twitter, eller om jeg bare sitter og skriver ut fra det blå legger jeg det nok ut her. Men vet ikke hvor ofte det blir.

-VHH

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Veronika Hultgren Hylle

Veronika Hultgren Hylle

27, Kongsvinger

Jeg er en jente som daglig sliter med ME (kronisk utmattelsesyndrom) lekktarm, borderline (emosjonelt ustabil personlighetsforstyrrelse) angst og SF, det er en hverdags kamp som jeg har tenkt og skrive litt om her. Alt fra lengre innlegg til setninger og bilder. Jeg har sliti med alt dette siden 2003, med både oppturer og nedturer. Jeg mobil blogger for det meste pga at jeg ikke orker og sitte med data'en, derfor har jeg valgt og begynne og blogge fra blogg.no for dem har den enkleste appen og bruke. Så vil man lese litt om min historie ligger det meste ute på http://thepainyoufeelislife.blogspot.no for det vil nok ta litt tid føre jeg har fått skrevet alt her på denne bloggen.

Kategorier

Arkiv

hits