AKER SYKEHUS, ME/CFS - POLIKLINIKK, DR. STORLA

Sto opp tidlig, gjorde meg klar for og reise på aker sykehus på ME/CFS avdeling der. Måtte sitte og vente litt pga forsinkelser, men det gikk greit.,man merket at man var ett sted hvor dem er vandt til mennesker med ME. På vente rommet var dempet lys gode stoler og pledd og sofa. Jeg og mamma satt i hver vår stol og begge sovnet.
Når jeg kom inn til legen var der også der en god stol jeg fikk sitte/ligge i. Der var så godt og møte en lege som endelig forsto meg og kunne hjelpe meg!
Vi snakket lenge og han gikk gjennom alt og endelig sa han ordene, det var ingen tvil jeg har ME/CFS, endelig ble jeg trudd og om 14 dager får det svart på hvitt. Jeg et evig takknemlig for at jeg endelig har kommet hit, og at diagnosen er satt.
Jeg syns det er utrolig trist at jeg i en alder av 25, er så glad for og få en diagnose, verden er så urettferdig. Det er ikke slik man skal bli så glad for og feire nåe man er 25. Men slik er livet mitt dessverre. Ikke dette jeg hadde drømt og håpet på, men dette jeg må lære meg og leve med. Livet mitt ble noe helt annet enn det jeg håpet på.
Jeg skulle jobbe, trene, være sosial og leve det perfekte liv. Men slik ble det ikke. Desverre.

Velger og slutte og skrive her. Kunne skrivi i evigheter.

Én kommentar

Camilla

13.08.2014 kl.10:58

Hei!

Jeg har vært i det rommet som er på bildet.Men jeg satt på sofaen.

Skriv en ny kommentar

Veronika Hultgren Hylle

Veronika Hultgren Hylle

26, Kongsvinger

Jeg er en jente som daglig sliter med ME (kronisk utmattelsesyndrom) lekktarm, borderline (emosjonelt ustabil personlighetsforstyrrelse) og SF, det er en hverdags kamp som jeg har tenkt og skrive litt om her. Alt fra lengre innlegg til setninger og bilder. Jeg har sliti med alt dette siden 2003, med både oppturer og nedturer. Jeg mobil blogger for det meste pga at jeg ikke orker og sitte med data'en, derfor har jeg valgt og begynne og blogge fra blogg.no for dem har den enkleste appen og bruke. Så vil man lese litt om min historie ligger det meste ute på http://thepainyoufeelislife.blogspot.no for det vil nok ta litt tid føre jeg har fått skrevet alt her på denne bloggen.

Kategorier

Arkiv

hits